Fer servir l'evoluci ó de el gust, però també la de la tecnologia.

Komandor sempre està a la recerca de solucions tècniques innovadores, destinades a millorar l'experiència d'utilització de cada cuina, accentuant la bellesa de tots els seus elements. No només accessoris destinats a millorar la utilitat d'una cuina, sinó veritables elements distintius que permeten tornar qualsevol projecte extraordinari, a la recerca de la perfecta interacció entre les peces que constitueixen una cuina.

ACCESORIOS PARA LA COCINA

ACCESSORIS PER A LA CUINA

Komandor ha treballat en una gamma d'elements que amplien les prestacions de la cuina i que ofereixen idees per tornar-la encara més extraordinària.

Els accessoris interiors permeten aprofitar amb creativitat tot l'espai disponible, els accessoris per a cuina personalitzar-la i suportar totes les activitats que es realitzen.

Més informació

ACCESORIOS PARA CAJONES Y GAVETAS

ACCESSORIS PER CALAIXOS I GAVETAS

Els calaixos i les gavetes poden equipar-se amb una àmplia gamma d'accessoris disponibles en diferents acabats, des de l'acer inoxidable fins al perfil de fusta massissa de noguera Canaletto, des del freixe tenyit negre fins als elements de plàstic magnètics.

La peculiaritat en analitzar els detalls més petits que els constitueixen i l'elecció de socis seleccionats per al desenvolupament dels mateixos, els tornen valuosos per a una cuina extraordinària interior i exteriorment.

Més informació

EQUIPAMIENTO INTERIOR

EQUIPAMENT INTERIOR

Portar als màxims nivells la funcionalitat d'utilització de la cuina sense afectar la bellesa estètica de la composició. Una sèrie de sistemes i equipaments amb mecanismes de la millor qualitat italiana o alemanya per garantir funcionalitat i durada en el temps. Aquests s'incrementen a l'màxim la funcionalitat d'utilització de la cuina per a una eficiència i una experiència d'utilització total.

Més informació

ILUMINACION DE LED

ILUMINACION DE LED

La llum és un dels elements de decoració més suggestius de la casa. És important combinar el component estètic amb el funcional, per garantir una il·luminació homogènia.

La col·lecció de LEDs de Komandor proposa una àmplia gamma de productes, per a l'interior i l'exterior de l'moble, que permet valoritzar la cuina il·luminant els materials i les formes que la constitueixen.

Més informació

Contacti amb nosaltres

Els administradors i dissenyadors de KOMANDOR estaran encantats de respondre qualsevol pregunta, suggerir les millors solucions per a la seva casa.

©2015 - 2018 Komandor Barcelona