Els nostres materials.
El nostre ambient.

Colorimo glass

Vidre COLORIMO

Colorimo Barcelona

Una àmplia gamma de colors el vidre Colorimo us permet triar el vidre per a qualsevol habitació, la qual cosa li confereix un caràcter sofisticat i individual. Amb els grans projectes, és possible seleccionar cada color segons paletes RAL o una mostra de vidre proporcionada pel client.

Veure colors

Laminate panels egger

Panells laminats EGGER

EGGER és un líder europeu en la indústria de l'agregat de fusta, basada principalment en el compromís i l'experiència dels seus empleats. El gruix dels panells és de 10 mm, 18 mm, 28 mm i 36 mm.

Veure colors

Colores de puertas

Portes lacades DEYMOVI

La marca internacional KOMANDOR dóna suport a un fabricant local a Catalunya, que produeix panells lacats. A més, ofereix als clients portes lacades i mate en qualsevol color RAL.

Veure colors

Paneles de laminado KRONO

Panells laminats KRONO

Paneles KRONO

KRONOPOL és un dels majors fabricants de panells i productes de fusta al món. Qualitat i arrels suïsses Kronopol forma part del grup suís Krono Group (Ernst Kaindl), líder mundial en productes de fusta.

Veure colors

MDF Chapado

Xapat Alpisa

La xapa s'ha creat amb tecnologia en fine línia per donar als fabricants de mobles un revestiment amb un color i textura estables. La tecnologia li permet recrear gairebé qualsevol tipus de fusta, tant en la naturalesa com dissenyada per interioristes ..

Veure colors

    Contacti amb nosaltres

    Els administradors i dissenyadors de KOMANDOR estaran encantats de respondre qualsevol pregunta, suggerir les millors solucions per a la seva casa.

    ©2015 - 2018 Komandor Barcelona