Els nostres materials.
El nostre ambient.

Cocina Komandor Materiales

Materials per a cuines

La cuina comunica visualment amb l'espai que l'envolta i es relaciona amb nosaltres mitjançant el tacte, per això hem prioritzat els materials amb què realitzar i acabar les nostres cuines.

Veure colors

Laminate panels egger

Panells laminats EGGER

EGGER és un líder europeu en la indústria de l'agregat de fusta, basada principalment en el compromís i l'experiència dels seus empleats. El gruix dels panells és de 10 mm, 18 mm, 28 mm i 36 mm.

Veure colors

Paneles de laminado KRONO

Panells laminats KRONO

Paneles KRONO

KRONOPOL és un dels majors fabricants de panells i productes de fusta al món. Qualitat i arrels suïsses Kronopol forma part del grup suís Krono Group (Ernst Kaindl), líder mundial en productes de fusta.

Veure colors

Colorimo glass

Vidre COLORIMO

Colorimo Barcelona

Una àmplia gamma de colors el vidre Colorimo us permet triar el vidre per a qualsevol habitació, la qual cosa li confereix un caràcter sofisticat i individual. Amb els grans projectes, és possible seleccionar cada color segons paletes RAL o una mostra de vidre proporcionada pel client.

Veure colors

    Contacti amb nosaltres

    Els administradors i dissenyadors de KOMANDOR estaran encantats de respondre qualsevol pregunta, suggerir les millors solucions per a la seva casa.

    ©2015 - 2018 Komandor Barcelona