Sobre nosaltres

KOMANDOR, una empresa amb àmplia experiència en la fabricació de mobles a mida a Espanya. Col·leccions elegants són tant originals i pràctiques.

Tots els productes de l'empresa KOMANDOR: armaris, compartiments, cuines, camerinos, interior i particions d'oficina, mobiliari per a vivers, dormitoris i hotels, encaixen perfectament en qualsevol interior.

L'empresa KOMANDOR ofereix clients arquitectònics i interiorisme serveis, així com reparació i construcció a Espanya.

Per què KOMANDOR?

Àmplia experiència

KOMANDOR ha estat un líder en la producció i disseny de mobles a 42 països d'Europa, Àsia, Islàndia i Amèrica durant 25 anys.

Gamma completa de serveis

L'empresa KOMANDOR ofereix als seus clients una àmplia gamma completa de serveis, que inclouen disseny d'interiors, disseny arquitectònic, construcció i treballs d'acabat.

Una àmplia gamma de productes

KOMANDOR ofereix la més àmplia gamma de productes desenvolupats en projectes individuals, on es presta especial atenció als detalls més petits.

Alta qualitat

Tots els productes de l'empresa KOMANDOR es fabriquen d'acord amb la norma ISO 9001, reconeguda arreu del món.

Garantia

Les 24 hores del dia es comprova la qualitat dels mobles de l'empresa KOMANDOR. Per a tots els productes l'empresa atorga 10 anys de garantia.

Contacti amb nosaltres

Els administradors i dissenyadors de KOMANDOR estaran encantats de respondre qualsevol pregunta, suggerir les millors solucions per a la seva casa.

©2015 - 2018 Komandor Barcelona